ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

neljapäev, 29. aprill 2010

MEIE KOOS TELLITUD kaup ON KOHAL!

Nii KnitPro vardad kui ka DROPS lõng ON Eestis KOHAL! vardad ON küll veel tollis deklareerimisel ja lõngad Eesti Posti laos, kuid minu suur soov ON nädalavahetuse jooksul kõikide ettetellijate pakid teele saata!
Listellimuste nimekirja panen paariks päevaks lukku, organiseerin järgmiseks nädalaks lahtiste uste päevadeks ruumid, siis saab kohapeal endale meeldivaid tooteid kaasa osta või niisama uudistama tulla, ning ka neti kaudu saab uuel ja mugavamal moel neid tellida!

neljapäev, 22. aprill 2010

TÄHELEPANUKS MUSTRIMAAILMA LIIKMETELE!



Soovin rõhutada, et minu lahkumine Mustrimaailmast ei mõjuta mitte mingil moel Garnstudio lõngade ega KnitPro varraste koos tellimise projekte!!!!!

Kaubad on teel!!!

Ei jää see ka viimaseks korraks, kui neid tooteid saada on, veel enam- ei lähe enam kaua aega, kuni neid tooteid saab tellida igapäevaselt :D

Üllatusi tuleb ;)

kolmapäev, 21. aprill 2010

KAUP ON TEEL!





Kallid KnitPro varraste tellijad- meie kaup on hoolimata tuhapilvekestest täna siiski teele pandud- seega on päris varsti võimalik varrastega klõbistada ja Garnstudio lõngadest, mis ma just kinni olen maksnud- ja seega ka lähipäevil teele pannakse- igasuguseid ilusaid asju valmis võluda!

Ma sain vastu ootuse võimaluse tulla Eestisse, jõuan kohale 29-ndal aprillil. Kohe kohale jõudes hakkan tegelema avatud uste päeva organiseerimisega, et kõigil soovijatel oleks võimalus tulla, katsuda, näpistada ja paitada ning kaasa osta veel saadaolevaid lõngasid- valik on lai!
Ka vardaid on veel pakkuda, et kui keegi kahetseb mittetellimist või niisama kõhkleval seisukohal on olnud, saab neid "imevardaid" meie juures lähemalt uurida.


You can party with yarn- yes you can!!!




FABEL PARTY! FABEL PARTY! FABEL PARTY! FABEL PARTI! FABEL PARTY!







I had a little photo session today- me and my friend have now several scarfs made of DROPS Fabel- it is yarn that keeps surprising! Previously I have shown several pairs of socks I have knitted of it, and a hat, and a dress.....





reede, 16. aprill 2010

Knitting Bunad!





Now the second "Let's Order Together" is finished and I have time to think about else than only selling yarn and work. Well, my work is finished next week too, but that's another topic...
But I do still think about yarn- I do knit pretty much as there is nothing else to do at work. I add a pic of my most important project right now- a cardi to my little girl. It is the 17'th of May soon, and in Norway it is a very celebrated day- their Independence Day. Then most people wear local national clothing (bunad)- and they have many different of them. For the smallest ones these clothes are often knitted, and so will be Alma's. She will be wearing the dress I made her for Christmas, and now I am knitting her that cardigan too.
The pattern is from one Norwegian pattern booklet- Knitted Bunads for Children" , I am using dark green Babygarn from Rauma- 100% merino wool, and red Baby Merino from Garnstudio- this is what I had available here at home- the colors are perfect and the material feel so soft and comfy!



esmaspäev, 5. aprill 2010

TUTVUMISALLAHINDLUS!


Et anda võimalus tutvuda uue ja imeilusa lõngaga DROPS DELIGHT, saab seda sorti tellida 5-10 aprill soodushinnaga- 40 EEK tokk, ning kui soov on tellida rohkem kui 500 gr Delighti, siis 35 kr tokk! Delight sobib hästi kevadistesse kudumitesse oma 75% villa ja 25% polüamiidi sisaldusega, lõng on mõnus peenike ja on kasutatav väga paljudes DROPSi mustrites- saab asendada Fabelit, Alpacat, Safranit, Baby Merinot...