ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

reede, 27. mai 2011

Kord on DROPS all ja Rowan peal, kord aga Rowan all ja DROPS peal...

Natuke värviteraapiat teile, mu kallid sõbrad:



Olen jätkuvalt ametis Rowani uurimisega, ning selle tulemusel ongi valmimas boolero, millest varem juttu olen teinud. Tegelik värvitoon nii ergas ei ole, nagu sellel pildil :) Mul lihtsalt puudub hetkel arvuti, kus oleks ka Photoshop, millega gammat korrigeerida, seega näete, mida mu fotokas näidata tahab :P

Tegemist on siis Rowan Kid Classic 870 Rosewood tooniga , ei pea vist mainimagi, kuivõrd mõnus sellest lõngast kududa on? Puhas luksus. Tulemus on samuti luksuslikult pehme ja siidine.
Kasutan vardaid 4.5 mm, soonikule 3.75 mm. Vot se va soonik, mis käib ümber esiosade, selja ja krae, ongi mu viimane miil valmiskudumini. Seda kood ja kood ja kood ja kood ja kood.... vahepeal tahab laps, et pissile kaasa läheksin, siis pean ta klaverimängu peale plaksutama, siis põdramaja liigutusi näitama, isegi süüa tuleb anda ja tingimata juua... Nohh, naaatuke on veel seda äärt teha :)

Kui boolero valmis, on muidugi rida töid ees ootamas, ning lähen natukeseks tagasi DROPSi lainele.

MUIDEEEEE, kui kiiresti teete, siis saate ka samalaadseid asju üliodavalt kududa: Lõngamaania sooduskampaania raames, kus 31-e maini saad tellida DROPSi lõnga kuni 40% allahinnatult!!!

Teen selle DROPSi jaki:


DROPS Eskimo lõngast
, seda lõnga sain koos ühe teise tellijaga ka oodata kaua-kaua, kuna see kunagi Garnstudio saadetisest maha jäi. Kuid nüüd on see käes ja paitamist kui palju :)

Ning seekord Rowan Cocoon lõngale mõeldud kampsuni Octavia: DROPS Andes lõngast:
Seda tooni Andes lõnga kunagi telliti, ning 900 gr jäi "üle", mille sujuvalt ja väga erandkorraliselt endale kõrvaldasin - tavaliselt jagan ilusaid lõngasid teistele! Kuid see seisis siiski paar nädalat, enne kui omastasin :P

Te võite nüüd mõelda, et kes vastu suve selliseid asju koob? Aga mina, kuna linakorteris on peale kütte väljalülitamist ikka päris jahe. Palju liiga jahe minu jaoks! Õues on ka jahe tuul. Suveõhtudki on üldiselt jahedad. Vot siis.

Miski minu kesklinnakodu ja kevadega seoses on aga üliarmas - vaade mu magamistoa aknast:


Fantastiline, mis?!

Lõpetuseks ei suuda ma jätta uut kiusatust tekitamata: Kim Hargreaves uus mustriraamat Whisper:


Oioioioioioioi........

esmaspäev, 23. mai 2011

Katsetan Rowanit

See on tõepoolest piinlik - tervelt kuu on eelmisest postitusest möödunud!

Vahepeal on palju vett merre voolanud, palju tööd tehtud saadud ja mõned silmusedki kootud :)

Olen end hetkel välja õpetamas Rowan lõngade spetsialistiks, uurin nendele loodud musteid ja disaine ja katsetan seda lõnga teiste firmade lõngade alternatiivina.

Seega valmis mu tütrekesele kampsu, mille väga lihtsa tegumoe inspiratsiooni hankisin varakevadisest soomekeelsest MODA ajakirjast, higistasin elus esimest korda soomekeelse mustri kallal (ok polnudki nii jube, loogika tuli tööle panna), ning Sublime lõng sai sujuvalt asendatud Rowan Felted Tweed DK ja Rowan Wool Cotton sortidega. Roosale Wool Cottonile lisasin tasakaaluks ja särtsuks ka DROPS Glitterit, et Felted Tweed üksi liiga domineerivaks ei jääks.

Vardad nr 4, kulus 1,5 tokki kumbagi sorti lõnga. Materjali koostis on kevadeks super, natuke villa, natuke puuvilla.



Rowan Wool Cotton on väga tiheda keeruga ülipehme lõng, mis koosneb 50% villast ja 50% puuvillast, eriti hea telekat vaadates ja isegi vässuna kudumiseks, kiud ei takerdu varda otsa :)

Seda lõnga tahan Lõngamaania poes kindlasti hakata ja jäädagi pakkuma suuremas toonivalikus!

Veel on lõpusirgel mu boolero Rowan Kid Classic lõngast, see on Kim Hargreavesi disainikogust, aga sellestjub järgmisel korral :)

Hahahaaa pildid lõngadest on küll üks naljakam kui teine :) :)

Rowan Felted Tweed - seda tooni on saada veel vaid 7 tokki:



DROPS Glitter, roosa:



Rowan Wol Cotton Tender, roosa:

,