ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

laupäev, 11. juuni 2011

Kudusime ühes

Järjena eelmisele postitusele võin kinnitada, et ilm oli ilus, avalikus kohas kudumine oli mõnus ja sama meelt inimestega tutvumine väga meeldiv.

Kuna mul oli kaasas minu MiniMe, siis pilte sai jälle väga piiratud kogus...

Avalikus kohas üheskudumise näol on äärmiselt mõnusa üritusega, loodan järgmisel aastal rohkem inimesi kohale meelitada!

Minul isiklikult oli väga hea meel esimest korda "live"-is kohtuda ja juttu ajada mitmete käsitööliste-blogijatega, kelle tegemisi ja töid olen huviga jälginud juba päris pikalt, näiteks Marianne kes heegeldab, Anna, kes koob ja Terje, kes koob ja tikib ja muide ka heegeldab, ise nägin :) Mustrimaailma liikmeid oli ka mõni, oleks võinud olla rohkem, ai-ai-ai! ;)

Kaisukas suvist DROPSI kleiti Fabelist kudumas:



Seltskond:



Veel seltskonda :



Kolmas paneb i-le täpi :) :



Värvide mäng:



Mina võtsin kudumistööna kaasa oma ülesharutatud-motivatsioon-pausil-töö, mis vajas lihtsat edasitagasi kudumist, arvestades mu Hullukese kohalolekut ja piiratud fokuseerumisvõimalusi. Se oli hea lüke, kuna nüüd õhtul olen saanud pool esitükki valmis (seljatükk ootas oma paarilist juba üle kuu. Või kahe?...)

kolmapäev, 8. juuni 2011

Koome Koos!


Tere Suve kõigile!

Küsin kohe otse välja - kas Sina ka Ülemaailmsest Kooskudumisest osa võtad?? Eesti üritused on seni regatud sel moel:

Hiiumaa, Kassari, Grill Lest & Lammas, Hosted by: Kaili Saarna on June 16, 2011


Kihnu, Kihnu, Muuseumi õu, Hosted by: Monika Plaser on June 11, 2011


Läänemaa, Taebla vald Vidruka küla, Hosted by: Ene Viilma on June 18, 2011


Tallinn, Tammsaare park, Estonia ja Tammsaare kuju vaheline roheala, Hosted by: Terje Värk on June 11, 2011


Tallinn, Tammsaare park, Hosted by: Mustrimaailm.net-Lõngamaania.ee on June 11, 2011 - seda korraldan sega mina ja algus on kl 11.


Mustrimaailmas
arutletakse ka Tartus ja Viljandis kohtumisi. Tule ja tunne rõõmu teiste seltskonnast!

Edasi, boolero olen edukalt valmis saanud, kandnud, kiitnud ja komplimente vastu võtnud. Kudum Rowan Kid Classic lõngast on pehme, õhuline ja seljas soojendav, kuid mugav ja peaaegu märkamatu.

Pilti pole boolerot seljas kandes teha saanud, kuid no selline ta nüüd välja näeb:

Disain Kim Hargreaves raamatust Amber, ning omalt poolt ma erilisi muutusi ei teinud, seega lõpptulemus on originaalile väga sarnane. Seljaosa soonikule pidin siiski kumminiidi sisse õmblema, kuna see tuli liiga lai (suurus M)

Nagu eelmine kord mainisin, teen nüüd ka sooja kampsut. Mis siis, et õues on 29 kraadi- minul toas varbad külmetavad! Ja jaaniöö tuleb nagunii jahe, nagu ka paljud teised ööd.
See DROPS Andes lihtsalt põrnitses mind oma pehmete silmadega ja anus, et ma temast omale midagi mõnusat kooksin! Nii ma siis teen, varjulisel rõdul, kus veedan koos lapsega enamus pealelõunaid, kui ta lasteaiast koju olen toonud: