ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

esmaspäev, 13. veebruar 2012

Õnneks ma kaua peale eelmist artiklit ei norutanud ja võtsin käsile veel paar südamelähedast kaubamärki ning koos oma uue partneriga (kes on kusjuures äge ja energiline noor meesterahvas, veebileheprogeja) on loomisel uus pood :P Mitte otseselt Eestile suunatud, kuid kes keelab eestlastel sealt tellida eksole? :) NIng seal tuleb tõeline mannavaht :D

Aga seniks, sokid nagu lubatud:



Muster lahedast sokiraamatust "vahvad sokimustrid", lõng Rowan Felted Tweed

reede, 3. veebruar 2012

Süda on raske.

Mul on süda raske. Selline raske tunne on peal.

Mõni aasta tagasi tulin rõõmsalt Eestisse tagasi, lükkasin käima korraliku lõngaveebipoe, tutvustasin kaupa idas ja läänes, põhjas ja lõunas - jagasin oma armastust ja tekitasin seda teistes.

Norra ilusaid DROPS lõngasid on hakanud turustama teisedki, ning seegi on imearmas - sõna levib, inimestel on kaup kättesaadavam kui enne, kui ühest kohast ei saa, siis saab teisest. (pst - olen isegi seda võimalust kasutanud, kui klient väga tahab ja mul hetkel pole :D)


Nüüd aga olen siiski hoopis sõjatandril. Kohe kehva tunne on. Oleks justkui välja kuulutatud sõda, et no kes pakub soodsamalt?? Ühest küljest on hea klientidel, kes saavad kauba soodsalt kätte, teisest küljest on raske poodidel, kes DROPSi on võtnud oma püsitooteks ning peavad maksma renti, elektrit, müüjatele palkasid ja palju muud - ning võistlema olematute hindadega veebist pakkujailt. Eesti on selleks ikka liiga väike.
DROPSi tooted ja muudki, mida olen seni tutvustanud LÕngamaanias, on valitud hea kvaliteedi tõttu, ning väärivad seda niigi taskukohast hinda, ning mitte Hinnapommi letti.


Peale KnitProd ja DROPSi mööda riiki tutvustamiset, Namaste ägedate kottide promomist, mina isiklikult juba kardan uute mõtete ja kaubamärkidega välja tulla, sest et peale seda, kui olen näinud vaeva toodete tutvustamisega, piltide laadimistega, veetnud palju tunde veebis ja niisama neid uurides ning tagasisidet küsides - võetakse naks ja naks needsamad juba minu poolt läbiproovitud ideed üle.

Eetikat on meie väikses käsitöömaailmas juurde vaja, eetikat.... Ning oma fantaasiat, et meie kaubavalikut rikastada!

PS! Pakun uudisena ja ikka esimesena Eestis Cascade lõngasid ja Jordana Paige (käsitöö)kotte! :) :)

Eks ole näha, kaua ainsana...

Lähen nüüd ja koon omale soojad sokid :)