ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

laupäev, 11. juuni 2011

Kudusime ühes

Järjena eelmisele postitusele võin kinnitada, et ilm oli ilus, avalikus kohas kudumine oli mõnus ja sama meelt inimestega tutvumine väga meeldiv.

Kuna mul oli kaasas minu MiniMe, siis pilte sai jälle väga piiratud kogus...

Avalikus kohas üheskudumise näol on äärmiselt mõnusa üritusega, loodan järgmisel aastal rohkem inimesi kohale meelitada!

Minul isiklikult oli väga hea meel esimest korda "live"-is kohtuda ja juttu ajada mitmete käsitööliste-blogijatega, kelle tegemisi ja töid olen huviga jälginud juba päris pikalt, näiteks Marianne kes heegeldab, Anna, kes koob ja Terje, kes koob ja tikib ja muide ka heegeldab, ise nägin :) Mustrimaailma liikmeid oli ka mõni, oleks võinud olla rohkem, ai-ai-ai! ;)

Kaisukas suvist DROPSI kleiti Fabelist kudumas:



Seltskond:



Veel seltskonda :



Kolmas paneb i-le täpi :) :



Värvide mäng:



Mina võtsin kudumistööna kaasa oma ülesharutatud-motivatsioon-pausil-töö, mis vajas lihtsat edasitagasi kudumist, arvestades mu Hullukese kohalolekut ja piiratud fokuseerumisvõimalusi. Se oli hea lüke, kuna nüüd õhtul olen saanud pool esitükki valmis (seljatükk ootas oma paarilist juba üle kuu. Või kahe?...)

3 kommentaari:

  1. Veronika, tänan väga korraldamast! Oli tore ka siirduda virtuaalselt tutvuselt reaalsele. Loodetavasti saab kooskudumisi sagedamini korraldada!

    VastaKustuta
  2. Nii armsad fotojäädvustused.

    VastaKustuta
  3. Ma nii tahaks ka korra sellisel üritusel "puhata ja mängida"...:)aga mitte ei pääse pudulojuste juurest minema.Aga ükskord ma tulen :)Jõudu!

    VastaKustuta