ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

kolmapäev, 30. detsember 2009

Veel uudiseid köigile Garnstudio Drops lõngade armastajatele- täiesti uus ja ilus hinnakiri on üleval meie mustrite lehel, ning oleme teinud kõik selleks, et need oleksid konkurentsivõimelised teiste firmade samaväärsete lõngasortidega. Tuletame meelde, et kõigil Garnstudio lõngadel on kvaliteedigarantii- hoia alles iga kasutatud lõngatoki lipik, see on su garantiitõendiks!

1. jaanuaril avame Garnstudio ettetellimise aadressil longamaania@novus.ee

Soovitame sul kiirustada, mida varem tellid, seda kiiremini saame täis miinimumkoguse, mille saame lasta Garnstudiol meile siia Eesti saata, ning seda kiiremini saame täiendada oma varusid.

Valida võid vabalt kõigi Drops lõngade vahel, värvikaardid leiad siit

Lisaks, kui esimene tellimus kenasti täitub, on meil plaanis avada päris oma Drops lõngade netipood Lõngamaania, kirjeldamaks meie pühendumust ja armastust kvaliteetlõngade vastu! :)

2 kommentaari:

  1. Head uut aastat!
    Kas tellida saaks kõiki pakutavaid lõngu? Mind huvitakas Delight. Mis ta hinnaks tuleks? Kas on ka miinimum kogus telllimiseks?

    VastaKustuta
  2. Tere Dots, jah, tellida saab töesti köiki Drops löngu, mis on ju suurepärane :) Delight on täiesti uus löng, mille olingi kogemata alguses välja jätnud nimekirjast. Viga on juba parandatud ja löng täiesti saadaval, 45 kr tokk. Miinimumkogust ei ole, kuid kuna seekordne suurtellimus on eriti heade hindadega, siis soovitaksin tellida mida vaja. Peale ettetellimuste täitmist avame ka netipoe, kuid seal peame kahjuks nii mönegi protsendi juurde lisama köigile hindadele...

    Head uut aastat sullegi, ning nobedaid näppe igaks kuuks :)

    VastaKustuta