ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

neljapäev, 2. september 2010

LÕNGAMAANIA GLOBALISEERUB

Kuna üks korralik netipood peab infosajandiga ikka kaasas käima, on meil avatud oma leht Facebookis Sealne keskkond on suurepärane koht Lõngamaania tegemistest ja uudistest rääkimiseks ja koht, kus igal ühel on võimalik oma küsimustele kiirelt vastuse saada. Avaldame muuhulgas ka praktilist infot, näieks uute Smartposti asukohtadest jms. Seepärast on meil hea meel, kui jagad Lõngamaania linki oma sõprade tuttavatega, kes käsitööd armastavad teha, võtavad selle tegemiseks alles hoogu, või lihtsalt armastavad käsitööd!
Eks siin on tegemist ka väga isiklike huvidega, tahaks tuntust koguda, poe asjalikkust ja toodete kvaliteeti tõestada ja pürgida "päris" poe avamise poole! Ja ehk saan siis ka mina lõpuks ometi keerulisemaid käsitööprojekte kätte võtta, mispärast pikka tööpäeva rahvusvahelises korporatsioonis lisaks Lõngamania pidamisele väsinuna poolkinniste silmadega pusimist ei talu :D

Kindlasti oled tähele pannud, et Lõngamaania poes on muutused toimumas, uued tooted üles kerkimas. Lõngavalik on hetkel päris tagasihoidlik, ning seda enam ootame hinge kinni pidades, millal saabub uus koorem, milles on seni proovimata sorte kui ka toone.
Täna ei olnud kaup veel Eesti jõudnud, kuid see on vaid loetud päevade küsimus!

Facebookis hakkab tulema ka uudiseid meie Internetimaailma välistest tegemistest, nagu Home Party-d, mis annab võimaluse Sinul meid välja kutsuda koos lõngade, varraste ja tpselt selle valikuga, mida soovid näha, ning seda ükskõik millisesse Eesti otsa! Ainuke tingimus on, et kohal oleks vähemalt 4 inimest. Sahmerdada ilusate DROPS lõngadega kodustes tingimustes kohvitassi või lausa veiniklaasi taga, on ju iga tõelise lõngamaniaki rõõm!
Samas saab olema võimalik ka minu juures kodus koosistumisi teha - kaasa võid võtta ka oma õe, ema, vanaema, lapsed või naabrinaise - miski pole võimatu! Mehed võiks vist siiski koju jääda, kui just kudumidisaineriga tegemist ei ole, või mis? :)
Aegu saab hakata kinni panema juba varsti - hoia pilk peal Lõngamaania poel ja/või Lõngamaania Facebooki lehel!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar