ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

reede, 10. september 2010

VALMISTUN KOHTUMISTEKS LõNGAMAANIA SõPRADEGA



Oi-oi mul poeb ootusärevus põue! Valmistun siin vaikselt pühapäevaseks väljasõiduks, kus külastan Pärnus pesitsevaid lõngahoolikuid Home Party/Lõngapeo raames. See saab olema Lõngamaania esimene selline üritus ning proovin välja mõelda, kuidas seda kõige paremini teostada. Õnneks tuleb mul kaasa ka abiline ja võib-olla isegi mu Hulluke, kes ka väikest vaheldust vajab, pealegi on tal lootust kohtud kahe toreda tüdrukutirtsuga, kelle ees toredasti epudrillat mängida saab :)
Kaasa võtame veel näidistokid kõigist olemasolevatest lõngadest ja toonidest, näidiskaarte, DROPS mustrikatalooge, KnitPro töövahendeid , nööpe ja mõndasid lõngasid ka natuke suuremal hulgal. Meil autos ruumi jätkub, miks mitte seda ära kasutada?!


Pean küll tunnistama, et KnitPro toodete valik hakkab kokku kuivama, seega tuleks varsti teha üks korralik tellimus, et soovijatel oleks, mida osta.

Õnneks lõnga meil veel tõesti on! Seda enam, et kohe saabuval nädalal tuleb lisa! 20 kg pehmeid ja soojasid lõngatokke, millest tublid ja nobedad näpud saavad välja võluda esemeid enda ja oma lähedaste või klientide rõõmuks.

Endal mul käsitööks vimasel ajal eriti aega ei ole jäänud, kahjuks... Täna lõpetasin lapse bareti, mille tegin kõrvaloleva mustri järgi, kuid sellele tahaks veel ka mõned aksessuaarid külge teha, enne kui enda piltidega lehvitama hakkan.

Lisaks on pooleli sussid, mida sai tegema hakatud kahel päeval külas käinud Lõngamaania sõpradega. Kuna teid ühekaupa vastu võtsin, siis jätkus vist küll loba rohkem kui lõnga eest :D

Homme on järjekordne laupäev, ning homme luban, et ma ka natuke puhkan. 10 minutit ikka :D
Kes ütles, et firma alustamine kerge peab olema? 3 aastat öötööd ja siis pidavat hakkama juba looma. Nuuh, mul on siis vaid veidi üle kahe aasta 24/7 rabamist. Kui tegemist oleks vaid lõngade pakkimise ja saatmisega, nende tutvustamise ja mustrite leidmisel aitamisega, siis oleks kõik täitsa rõõm. Aga see va arvuti taga klõbistamine, arvutamine, arvestamine... Uuhh. Nüüd aga - head ööd kõigile, ning udupehmeid unenägusid! Vähemalt sama pehmeid kui SEE SIIN :P

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar