ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

kolmapäev, 15. detsember 2010

PÄKAPIKUMÜTS JA JÕULUBOOLERO PAILE LAPSELE

Tunnen end hetkel tõepoolest eriti eeskujuliku emmena! Täna sain ühele poole lapse jõulubooleroga, mille tegemist planeerisin juba sügise algusest peale. Alguses ei olnud selleks vajaminevat lõnga ja siis ei olnud aega.

Kuid valmis ta sai ja mingit abraka-dabrat siin muidugi ei olnud - kõik puhtalt pärlkoes ja lõng lausa lendles näppude vahel!

Materjalidest kulus 2,25 tokki punast DROPS Merino Extra Fine lõnga, ning veerand tokki naturaalvalget DROPS Symphony lõnga. Kasutasin eeskujuna mustrit DROPS 0-683, mille leidsin DROPSi Ekstra mustrite seast, nii imearmas boolero tundus see kohe esimesest pilgust! Mustris oli kasutatud küll äärte heegeldamiseks Merino Extra Fine, kuid minul oli soov see riidetükk ikka põnevam teha ja minu meelest see ka õnnestus.
Vardasuuruseks oli 4,5 mm

N.ö. "modelli" seljas näeb seda boolerot kunagi hiljem, kui juba päriselt jõulutame :D



Õues käies hoiame aga lapse peakese soojana päkapikumütsiga, mille kudumiseks sain idee DROPSi selle aasta jõulukalendrist - juba 1.detsembril avanes luuk maailma kõige armsama ja praktilisema päkapikumütsiga!
Kasutasin DROPS Eskimo lõnga ja vardaid 5,00mm, seega sai müts tihe ja soe. Materjali kulus vist nii 2 tokki ..?.. punast Eskimot, ning ligi tokk valget, ääre heegeldamiseks ja tiiihedale tutile :P



Tegelikult leidub mul kodus ka teist värvi lõngasid ;D Kahjuks ei saa ma ühte erilist pooleliolevat tööd hetkel näidata, kuna tegemist on Mustrimaailm.net Jõuluvahetusega ja kingisaaja peab enne oma paki kätte saama!

2 kommentaari:

  1. Oi kui nupsik! Peaks ka ikka selle Merino Extra Fine ükskord järele proovima...
    Kauneid jõule teile! Ja peatsete kohtumisteni Lõngamaanias.

    VastaKustuta
  2. Aitäh, Maret! Jaa, see lõng tasub proovimist, mõni reljeefse mustriga projekt võiks olla, siis tuleb kogu lõnga ilu ja võlu välja :)
    Kauneid jõule teilegi ning kohtumiseni!

    VastaKustuta