ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

esmaspäev, 25. aprill 2011

Lõngapidu, heegeldatud südamed

Küll on viimasel ajal palju lõngapidusid peetud! Viimati toimus see mu oma kodus, kuhu kogunesid DROPSi fännid Mustrimaailmast Juttu jätkus, kooki jätkus, lõnga oli ka :)

Panen üles need vähesed klõpsud, mis suutsin teha, sehkendamist ja seletamist on alati nii palju, et pilti tegemiseni ei jõuagi..

I have held many "Yarn Parties" in many parts of Estonia lately, and the last one was kept in my own home. Many yarn-addicts came to meet each other, to discuss about patterns, yarns, weather, kids... :)

I put up few photos that I manage to take.




Erikülaliseks oli Ille, kes elab tegelikult Iirimaal, kuid oli Eestis käimas. Ille on Mustrimaailma foorumi asutaja ja DROPS mustrite eestikeelsete tõlgete taga Garnstudio lehel Siin andis Sveta Illele üle ilusa kevadise kimbu.





Grupipildid tegi fotokas ise, ning jäädvustas inimesi omal vabal valikul :D







Käsitööst rääkides, siis on mul edenemas nii seda kui teist, ehk kokku kolm kampsut. Üks nendest on mu järeltulijale - eks ole näha, milline kõige enne valmis saab. See punane dzemper, mida eelmises postituses näitasin, oleks ehk juba valmis, kui ma tervet esitükki vahepeal üles poleks harutanud... Lõngade jämedused ei ole ka paksemat killast, seega tuleb varuda kannatust.

Heegeldasin ma vahepeal küll, nikerdasin lihavõtteks südamekesi, mille leidsin Attic24 blogist - tema blogi on jäädavalt üks mu väga lemmikuid!Ma proovisin erinevaid puuvillaseid lõngasid, nii Rowanilt kui DROPSilt, kuid lõpuks tegin kõige enam siiski DROPS Safranist, kuna see lõng oli kõige mõnusam heegeldada ja värvide valik on sellel lai ja särav!



Talking about my knitting projects, well there is going on this and that... I have 3 different cardies on needles right now - one of them to my daughter. But as the yarns i am using are no thicker that DK/aran, it does take time before all three are finished. The red one I showed in my last post would be finished, if I only would not have undone the whole front piece of it....

What I have done, is that I spent one lovely Sunday afternoon crocheting Attic24's lovely tiny hearts :) I tried several yarns, both Rowan and DROPS, and finally stuck with DROPS Safran as it was nicest to crochet with and has the brightest selection of colors - very important :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar