ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

esmaspäev, 23. mai 2011

Katsetan Rowanit

See on tõepoolest piinlik - tervelt kuu on eelmisest postitusest möödunud!

Vahepeal on palju vett merre voolanud, palju tööd tehtud saadud ja mõned silmusedki kootud :)

Olen end hetkel välja õpetamas Rowan lõngade spetsialistiks, uurin nendele loodud musteid ja disaine ja katsetan seda lõnga teiste firmade lõngade alternatiivina.

Seega valmis mu tütrekesele kampsu, mille väga lihtsa tegumoe inspiratsiooni hankisin varakevadisest soomekeelsest MODA ajakirjast, higistasin elus esimest korda soomekeelse mustri kallal (ok polnudki nii jube, loogika tuli tööle panna), ning Sublime lõng sai sujuvalt asendatud Rowan Felted Tweed DK ja Rowan Wool Cotton sortidega. Roosale Wool Cottonile lisasin tasakaaluks ja särtsuks ka DROPS Glitterit, et Felted Tweed üksi liiga domineerivaks ei jääks.

Vardad nr 4, kulus 1,5 tokki kumbagi sorti lõnga. Materjali koostis on kevadeks super, natuke villa, natuke puuvilla.



Rowan Wool Cotton on väga tiheda keeruga ülipehme lõng, mis koosneb 50% villast ja 50% puuvillast, eriti hea telekat vaadates ja isegi vässuna kudumiseks, kiud ei takerdu varda otsa :)

Seda lõnga tahan Lõngamaania poes kindlasti hakata ja jäädagi pakkuma suuremas toonivalikus!

Veel on lõpusirgel mu boolero Rowan Kid Classic lõngast, see on Kim Hargreavesi disainikogust, aga sellestjub järgmisel korral :)

Hahahaaa pildid lõngadest on küll üks naljakam kui teine :) :)

Rowan Felted Tweed - seda tooni on saada veel vaid 7 tokki:



DROPS Glitter, roosa:



Rowan Wol Cotton Tender, roosa:

,

2 kommentaari:

  1. See Rowan Wool Cotton tundub väga ahvatlev lõng olema. Peaks ka proovima;). Aga väga hea, et nii neid lõngu katsetad, sest kuigi ma olen suur Rowani fänn, siis pole ma kaugelki isegi mitte poolt sortimenti saanud katsetada. Siis on hea, kui keegi on selle töö juba ette ära teinud:)

    VastaKustuta
  2. Haha jaa, eks see nii ole :) Wool Cotton on tõesti selline mõnus lõng - hea koostisega, ning pehme ja naturaalse "tundega". Lastele sobiv, see on kindel!

    VastaKustuta