ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

laupäev, 13. august 2011

Kutsuge või kiirabi!

Ja teil on täielik õigus seda teha! Käsitöönakkus on minus ikka nii sees, et nüüd siis tegelengi peale kudumise ka heegeldamise ja õmblemisega.

Nii armas oli täna värvilisi pilte teha, seega ei hakkagi liiga palju lobisema, kiidan vaid oma uut lõnga Regia Color 4-ply, mille järgi mu näpud sügelesid sellest saati, kui nägin pilti tüdrukust triibuliste põlvikutega. Eks selliseid pilte ole varembi nähtud, aga too oli kohe eriti lahe ja tekkis vastupandamatu kihk oma lapselegi selliseid teha :) Järgmiseks tuli nagu võluväel mu ette pilt toredast triibulõngast ja siin ma siis olen :D Panen ülemisse soonikuäärde ka elastikniiti, koon sisse. Siis püsivad põlvikud ehk kindlamini jalas.
Lõng iseenesest on mõnusalt pehme, tuletab oma olekult väga meelde DROPS Fabelit (kui palju lahedaid mustrid sellele ju saada on!!) ja mis veelgi parem - see on nii masinpestav kui ka masinkuivatatav!
Kasutan varrast nr 3, lõin 56 silmust ja n a u d i n lõnga värvijookse!



Aga mis ma veel teen, on ju heegeldamine - ikka lapsele ka. Rowani Summer Baby raamatus jäi mulle kohe silma üks heegeldatud kampsu, kokku monteeritud vanaemaruutudest. Lõngaks Rowan Handknit Cotton, ülihea ja soodne lõng. Kuna mul kodus käepärast eriti palju toone ei olnud, läksin Karnaluksi, lootes sealt üksikute tokkidega erinevaid juurde saada. No esiteks olid sealsed toonid jube lahjad ja teiseks polnud valik ka suurem asi. Kolmandaks ei sanudki kaardiga seal maksta ja pihku jäigi lõpuks mõni üksik tokike (milledest 1 on kasutuses). Heegelnõel 3,5, tööd teen selle kallal siis, kui päike paistab ja ilm liiga jahe ei ole. Jahe ilm tuletab meelde, et tegelikult oleks lapsele uut kardigani vaja....



Ma arvan, et tänaseks aitab, muidu arvategi, et ma peale käsitöö muud ei teegi. Teen küll, ja kuidas veel - ega argipäeval enne kl 19 vardaid, heegelnõela ega õmblusnõela kätte võtta ei saa. Aga... ülejäänud ajal teen küll jah.

Lisan vaid eelmisele postitusele oma Rowan Siena kampsu pildi ka.

Muide heegeldamisel olev tekk on ikka ka töös, kuhjake kasvab vaikselt, kuid kindlalt.


3 kommentaari:

  1. Mõnusad värvilised tegemised!

    VastaKustuta
  2. Appi, sa nii usin!
    Jään kampsu ootama, see paistab ysna põnev tulevat!

    VastaKustuta
  3. Ka mulle meeldivad need ilusad värviüleminekutega lõngad. Kohe kutsuvad kuduma...

    VastaKustuta