ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

kolmapäev, 12. oktoober 2011

Olen juba mõnda aega võinud rõõmu tunda oma uuest ROWAN Kid Classic üllitisest - kerge nagu sulg ja soe nagu suletekk :) Muster on päris ROWAN Book no 50, toonid asendasin endale meelepärasega. Vardad nr 5,5, lõnga kulus 1 tokk valget ja 3 tokki beezi - lihtne ja kiire kudumine, natuke nokitsemist servade sisepoolega ja voilá - igati praktiline ja natuke teistmoodi kudum olemas. Puupöörad on pärit DROPSi nööpide valikust.




Käisin eile külas Moonikal, kellel on tore ateljee "Sidruniga tee", see asub Pelgus Telliskivi 57, seal, kuhu Arro Anni oma restorani ehitab.

"Sidruniga tee" on selline hubane kohake, kus leidub armsaid ja romantilisi elemente kodu sisustamiseks - mööblist sussideni.

Enne kodust välja sõitmist haarasin aga mõned kudumid kaasa, lootuses nendest ateljees mõned pildid teha:

Siin on meriinovillased beebibodyd, mis Lõngamaanias välja on töötatud. Olen alati imestanud, kuidas meie kaubanduses villane aluspesu lastele peaaegu puudub - kliimas, kus -25 kraadi ei ole sugugi ebatavaline! Isegi +5 ajal võiks lapsel soe aluspesu olla seljas. Olles oma aastase titaga Norras, samaväärses kliimas, õppisin kiiresti väärtustama meriinolõnga beebi puhul - ei kratsi, hoiab keha soojas ja on pehme katsuda.
Seepärast soovisin teha teistele noortele emmedele kättesaadavaks mõned mustrid suurustele 0-3, 3-6 ja 6-9 kuud, mis on Lõngamaanias tänasest täiesti saadaval.




Edasi tegin mõned pildid ilusatest sallidest, mis Anna Lõngamaania tarvis välja töötas ning kudus. Nende mustrid ja ka kudumiskomplektid on veebipoes juba täiesti saadaval, ning nii mõnigi välisostleja on nendega juba ametis :)

Rombimustriga rätik DROPS Vivaldi lõngast. Vivaldi tokk on selline pehhhme pilveke, ning 50-s grammis on 280 m lõnga:



Ning lehemustriga rätik ROWAN Kidsilk Haze lõngast... mmmmmm........

4 kommentaari:

  1. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  2. Vabandan, veaparandus! Pärast väga hulga aja jõudsin siia ja näen ilusaid pilte! Suur tänu!

    VastaKustuta
  3. Ilusaid pühi! Ootan põhevusega uudiseid:)

    VastaKustuta
  4. Ilusaid pühi ja kõike kaunist Uuel Aastal! soovib Airi

    VastaKustuta