ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

laupäev, 18. september 2010

KUI Töö ON HOBI JA HOBI ON Töö

Väike Update kuluks mu blogis ära - muidugi on nüüdseks Pärnus käidud ja HOME PARTY raames lõngad näidatud! Oli väga tore koata oma pikaaegset püsiklienti ja tema kaaslasi, näidata oma varandust ja vahepeal teed rüübata ja maitsvat õunakooki ampsata :)

Võõrustajatel oli hea meel, et sai käega katsuda lõngasid, mida varem vaid läbi arvutiekraani sai uurida, ning uusi mõtteid tuli kindlasti juurde tulevaste projektide jaoks.

Õnneks olin kaasa võtnud ka natuke ekstra nii seda kui teist, mind oli juba Fabeli suhtes ette "hoiatatud", ning tõepoolest, mitmes toonis tehti "puhas töö" :D Oi neid ilusaid kleite mis nii mõnegi õnneliku väikese tüdruku garderoobi hakkavad ehtima!

Siit lähen jutuga kohe ka uue kauba juurde, mille tellimuses olin teinud he hästi rumala vea - jätsin punast Fabelit juurde tellimata :( Järgmine kord kindlasti tuleb ka seda juurde, ja kohe mitu kilo!

See-eest on meil nüüd Lõngamaania valikusse lisandunud veel kaks tooni DROPS Delighti, ning kohe päris mitu tooni DROPS Nepal lõnga, samuti enimsoovitud Alpacat ja Eskimot.

No jälle läks jutt töö peale... Samas, see töö on ju ka minu hobi, nii et olen ehk välja vabandatud? :)

Oma projektidest niipalju, et sussid on valmis, kuid oleks vaja veel, veel! Külalistele nimelt, sest et hetkel on meie kodused põrandad ikka väga külmad.

Alustasin eile Mustrimaailmas Salakudumise projektiga, silmuseid üles luues läksin lausa nii hoogu, et pärast pidin 60 silmust maha harutama :D Oli vaja vaid 339 silmust 399 asemel :D Kasutan rohelist DROPS Delight lõnga, kuigi vahepeal sõrmed sügelesid vikerkaarevärvilise lõnga järgi haarama, kui teiste piilukaid pilte vaatasin... kuid olgem praktilised, eksole ju :D





4 kommentaari:

  1. Pikaaegne püsiklient oli ülirahul Sinu ja lõngade külaskäiguga. Muideks, ma pole soetatud lõngu siiani veel oma tagavarade hulka ära pannud ja paitan neid mõnuga :))) Kleidid arenevad ka jõudsalt tänu Fabel´i lisandumisele edasi. Kootud on juba ühe kleidi seelikuosa ja tiba rohkemgi. Teisest kleidist on ka pool seelikuosa valmis. Suured tänud veelkord Sulle!

    VastaKustuta
  2. Sa oled siis väga õnnelik inimene kui töö on hobiks ja hobi tööks. Siis saab süümepiinadeta tegeleda hobiga ja töö on samuti tehtud.

    VastaKustuta
  3. Triinu :D

    Kui see töö/hobi vaid ka nii palju sisse tooks, et ainult sellest ära saaks elada ja samal ajal kellegi teise heaks ei peaks töötama, vot siis oleksin eluga väga rahul küll :)

    VastaKustuta
  4. Jään põnevusega piilukat ootama salakudumisest!
    Delight on ju niiiiiiiiiiiiiiii ilus lõng!

    VastaKustuta