ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

pühapäev, 5. september 2010

RAHMELDAN SIIN LÕNGADEGA

Lõngamaaniasse saabusid eile järjekordsed jõulud- kümneid ja kümneid kilosid pehmeid, sooje, põnevaid lõngasid Garnstudiost!

On ka mitmeid selliseid sorte, mida minu sõrmekesed polnud varem katsuda saanudki - DROPS Symphony, Nepal, Vienna, Vivaldi, Classic Alpaca, Puddel.... Proovimist ja katsetamist jätkub nüüd paljudele kuduhoolikutele pikemakski.

Eelmistest kordadest mitte erinedes oli ka selkordsel saadetisel shokolaadikarbi efekt - saime ootamatuid toone oodatute asemel, nii et läheb jälle suuremaks asendamiseks või muul moel kokkuleppe sõlmimiseks ette tellijatega. Ei tea, kas enam julgengi päris sellist ettevõtmist korraldada, ei taha ju kellelegi niiviisi pettumust valmistada :(

Hmh, eks näe mis saab. Aga seda rutem tuleb panna teele järgmine tellimus ja puuduolevad ka kätte saada - tagantjärgi on eelmise korra apsud alati ilusti kohale jõudnud :)




Kuna kodus on jube jahe viimasel ajal - õues külm ja toas ei ole veel küte sees - siis on suur soov kududa valmis ilmatu hulk susse ja sussikesi, sest just põrand on see kurjajuur, külm nagu raud.
Seepärast kutsun õhtupoole Facebookis ametlikult huvilisi enda juurde sooje jalavarje kuduma (muidu ise ei võta ma ju endale selleks aega, sest tuhat muud tegemist ootavad ka oma järge :D)
Kuid seltkonnas saab aidata algajaid ja õppida kogenumatelt, ning seltsis igati segasem :P Lähem info tuleb tänase õhtu jooksul Facebooki.

Mõtlesin seekord teha jalavarje Eskimost, õhtuks saab üles ka uued toonid!


4 kommentaari:

  1. vot-vot, sussid on ka mul viimastel päevadel väga -väga mõtetes olnud. nii et kui õhtu sobib, siis olen platsis susse kudumas(heegeldamas)

    VastaKustuta
  2. Mõtlesin siin kolmapäeva peale-hommik, päev, õhtu ...! Lapsed on teretulnud, siin neil seltsis palju tegevust ja ruumi joosta ka!

    VastaKustuta
  3. kolmapäev on just see mitte-sobiv päev, mul siis lastevanemate koosolek koolis:(

    VastaKustuta
  4. Teisipäeval äkki? Neljap-reede ei saa, siis on mu lapsel arstilt jälle "linnaluba" ja mina tööl. Nädalavahetusel Pärnus lõngaesitlusel :)

    VastaKustuta