ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

kolmapäev, 1. detsember 2010

PROTSESS ON ESMATÄHTIS EHK PUNANE VILLANE LÕNG ON IKKA VEEL HINNAS

Eelmise loo jätkuks on mul pakkuda pilt, kus meie uued karupüksid ilusti ka kasutuses on. Ega neid toas tegelikult kanda anna, meil on selleks liiga soe ja materjal DROPS Nepal on samuti väga soe... Kuid lasteaeda minekul ja koju tulekul on nad väga asja eest, tee autoni võib vägagi jahe olla!



Täna on mul esitleda rida töid, mis piltide tegemise ajal veel valmis ei olnud. Nüüd on kolmest kaks lõpetatud :) Kõik on meie suure hooga saabunud talve süü - kui olin kaks päeva paljakäsi autot lume alt välja kaevanud ja toas oma kallist Mardilaadalt soetatud lõnga paitanud, oli motivatsioon tugeb, ning labakud said teoks. See lõng on niiiii soe! Pärit Airiangooralt! Pean ausalt tunnistama, et isegi minusugusel juba paksu lõnganahaga inimesel võttis too kindalõnga viht käekesed värisema... Tagaplaanil on näha valmiskujul ostetud kindad angooravillasest lõngast, mida mina sel aastal paitan ja mu laps järgmisel aastal kanda saab :)

Kinnaste randmeosad ja päidlad tegin pruuni DROPS Karisma ja beezi DROPS Kid-Silk lõngadega, et kutsukarvalõnga kokku hoida natuke, ning tulemus jäi väga mõnus!





Tuuline oli ka vahepeal, käisin vahepeal jalgsi tööl (õnneks on see lähedal), kuid pea külmetas koledasti. Täna valmis seega ka mütsilotu. Tuunida vaid vaja teist, et liiga igav ei tunduks.





Lapsele teen midagi pidulikku, kuid samas lõbusat. See töö on prioriteedilistis natuke tahapoole kolitud, ning valmimisega niipea uhkustada ei saa... Kasutan DROPS Merino Extra Fine lõnga, ning ääred teen lõbusasti karvased, kasutades pehmet ja udusulelist valget DROPS Symphony lõnga
Muster iseenesest on päris DROPSi Ekstra mustrite seast



Uus kaup Garnstudiost tuli! Emme loendab, laps lükkab sümmeetrilised virnad ebasümmeetrilisteks....

2 kommentaari:

  1. Nii armas, et lõng meeldis, ma ikka valutan oma lõngade pärast südant, et kas uuele omanikule meeldivad.:)Väga vahva on tagasisidet saada, aitäh.Ja muidugi on nad soojad, sest minu pool päikest on lõngas ja kuduja koob teise poole päikest sisse (viidates laulule "ära koo mu käpikuisse päikest"....Kõike paremat soovides, Airi
    Ps. ära siis unusta angoora tupsu kraasiga kohevaks ajamast!

    VastaKustuta
  2. Aitäh Airi, kammisin lahti ja nüüd on kinnas ka pehmem katsuda :)

    VastaKustuta