ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

pühapäev, 9. jaanuar 2011

DROPS FABEL BEEBIKINDAD KINDAKIRJAS

Lõngamaniakil on jätkuvalt kiired ajad Lõngamaania veebipoega ja ka füüsilise poe planeerimisega.

Kuid aega-ajalt võtan siiski aja maha ning nikerdan käsitööd teha.

Kuna peatselt on ilmavalgust nägemas paar toredaid titasid, on neile valmimas kindapaarikesed - kirimustritega:



Lõngaks, nagu näha on DROPS Fabel, valge ning sinisekirju. Kuna sinine lõng on värviüleminekutega, on ka muster pisut säbruline :) Sukavardad 2,5 mm.

Kinnaste kudumine iseenesest on ülilihtne - lood 40 silmust varrastele, kood nii 7 cm soonikut 2pahemp/2paremp, viimasel real lood juurde korrapäraselt jagatuna 2 silmust, ning seejärel jätkad parempidise koega veel u 6 cm. Nüüd hakka kahelt poolt kokku võtma - võid paigutada silmusemärkijad kahele küljele ja kummalgi pool kumbagi silmusemärkijat kahanda kaks silmust üheks. Kui vaid 8 silmust on varrastel, katkesta lõng, tõmba see läbi silmuste ning kinnita ots korralikult.


Kinnastesse koo sisse endale meelepärane kiri ka, et kindakesed lõbusamad oleksid!

Kirjadest rääkides, ostsin omale mõni päev tagasi suuuurepärase raamatu Kirikari. See raamat on nii armas! Lisaks väga headele juhenditele maailma armsaimate mänguasjade kudumiseks, ning erinevate kindakirjade mustrite leidub selles ka hulgaliselt vanu jutustusi susist, karust, kassist, hiirest, reinuvaderist.... Super, ma rõõmustan juba ette aega üle, kus mu tibu on piisavalt suur, et lugude ette lugemist nõuda :)

4 kommentaari:

  1. Oh, äge! Ma just ükspäev vaatasin netipoes seda raamatut ja mõtlesin, kas see on ka hea. Nüüd sain veel enam kinnitust, et selle raaatu pean omale lähiajal soetama!

    VastaKustuta
  2. Jaa, võin kinnitada, et see on raamat, mida saab kasutada mitmeks otstarbeks ja on läbinisti ajatu!

    VastaKustuta