ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

laupäev, 5. veebruar 2011

MINU LÕNGAD, SINU LÕNGAD, NENDE LÕNGAD!

Lõngad-lõngad-lõngad! Palju-palju ilusat lõnga ümbritseb mind ja kas see pole mitte mõnus?! 99,9% sellest lõngast pole küll otseselt minu oma, või vähemalt mitte mulle kasutamiseks, kuid paitada ja imetleda on sama hea :D

Kuna mu päevad on täidetud sellesama lõnga saatmisega neile õnnelikele, kes on teinud valiku omale DROPSi tooteid tellida, siis enda tegemised jäävad õhtutundidele, ning kuna mul on (õnneks) olnud suur vajadus end viimasel ajal maandada käsitööd tehes, siis edenevad vaikselt ka minu tööd.
Jõudsin hiljuti järeldusele, et kui hoian end vaid ühe projektiga ametis, siis läheb kõik palju aeglasemalt ja kudum võib jääda poolikuks väga kauaks. Ei, mul on vaja 2-3 projekti samal ajal, et kui tuhin peale tuleb, siis saan hetkele sobiva välja valida.

Nüiteks, kui mu Kahene on mu juures mürgeldamas, valin midagi lihtsamat,nagu see: Selles sallis kasutan DROPS Kid-Silk ja DROPS Glitter niiti , mis annab sära juurde. Vardad on (vist) nr 4,5 Ühele sallile kulub üks tokk Kid-Silk lõnga, täpselt :D
kui aga on hiline õhtutund ja silm kisub uduseks, valin mõne põneva projekti, milleks on hetkel ühe palmikutega mütsi kudumine, mille mustri ostsin Vogue Knitting lehelt, ning kasutan ära Lõngamaania laost maha võetud helehalli DROPS Silke-Tweed lõnga, mida koon koos naturaalvalge Alpacaga- tulemus on luksuslik ja selle materjaliga kudumist naudin väga.
Ning kui olen üksi kodus ja lihtsalt puhkepausi võtan, sobib komplitseeritum töö, kuigi hetkel ühtegi sellist mul käsil ei ole, see-eest on mul teha see juba tükk aega tagasi esitletud sinine Alpaca-kampsu, üks esitükk on veel teha.

Mustrimaailma pihinurgas oli juttu sellest, kui palju keegi omale koju lõnga on varunud, lubasin enda tagasihoidlikust kogust ka pilti teha:

3 kommentaari:

  1. Heh, mul umbes sama palju lõnga. Aga et Sinu kohta kehtib väljend: Kingsepp käib ikka paljajalu! :))) Sest no väga raske uskuda, et Sul nii vähe lõnga tagavaraks on:))

    VastaKustuta
  2. Päris kena pitsikudum. Mis lõngad need on? Kujutan ette, et suuremas keras on mingi mohäär, aga see teine lõng? Tegin hiljuti ühe kudumi mohääri ja peenikese läikiva lõnga segust, hakkas meeldima, sellepärast huvitavad mind sellised peenikesed läikivad lõngad:)

    VastaKustuta
  3. Haha vot õnneks olen ma kahe jalaga maa peal ja ei hangi enam rohkem lõnga, kui otseselt vaja on, sellepärast on ka varud normaalsuse piires. Tegelikult laiali laotatuna ilmuks sealt päris põnevaid asju välja :)

    Kui reisima lähen, siis on karta, et sületäie lõngata nii lihtsalt tagasi ei tule, kuid viimasel ajal pole eriti kuskile sattunud ka.

    Anna, panen pildi juurde nende lõngade andmed ka!

    VastaKustuta