ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

pühapäev, 11. märts 2012

Millal see kevad küll meieni jõuab? Vaatan pidevalt lootusrikkalt aknast välja, kuid vastu vaatavad ikka mäekõrgused tumehallid lumehanged...

Veedan siin vaikselt aega Käsitööjaama netipoe ülespanekuga, mille planeerime avada nüüd tuleval nädalal. Vana tuttav keskkond Lõngamaania kasutajatele, kuid uues rõivas ja paljude lisamugavustega. Tootevalik on samuti aus - pealegi tuleb peatselt jurde väga ilus valik puuvillaseid lõngatoone.

Tegelen ka Namaste ja Jordana Paige kottidega, need on järjest enam populaarsust kogumas. Namaste Laguna on hetkel hitistaatust saavutamas :D

www.longamaania.ee hakkab vaikselt kinni minema, alates 15 märts ei võta ma enam vastu terve paki tellimusi DROPS lõngadele. Teised tooted saavad üle viidud uude poodi, mis on hetkel veel loomisel. Hakkan edaspidi suunama müüki enamalt jaolt välismaale, kuid tooteid, mida Eestis keegi teine ei paku, soovin ikka siihttp://www.blogger.com/img/blank.gifnsetele ostjatele jätkuvalt pakkuda.
Olen hetkel mitme tooli vahel istuli, kuid paari kuu jooksul on kõik kenasti paika loksunud - DROPS suures valikus Käsitööjaama veebipoest - aitan Käsitööjaama veel aastakese sellega, et veebipood ikka mugavamaks-mõnusamaks siluda; Namaste ja Jordana Paige uues Cool Crafts veebipoes, KnitPro komplektid ja tõenäoliselt ka Cascade lõngad samuti Cool Craftsilt.

Lisaks valmistun pakkuma Koigu lõngasid njamm-njamm :P

Koon ka, muidugi. Lapsele ja endale. Ei midagi erilist, igapäevased sallid-kampsud-mütsid.
Kui aga Koigu tuleb.........

2 kommentaari:

  1. Ega muud kui Lõngamaania leht favoriitides CoolCraftsi vastu vahetama ja elu läheb edasi:)) Koigu tulek on väga tore uudis,olen seda imet endale vestiks kudunud ja see tunne jääb kauaks meelde:)...EDU!

    VastaKustuta