ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

teisipäev, 10. august 2010

SPIRITUAALNE KUDUMINE

Oh seda Internetti küll!!!! Et ikka vabandustest puudu ei oleks, siis ütlen, et kõik on mu paha netipulga süü! See, et rohkem pilte üles ei pane, näiteks :)
Aga jama on ikka küll, kui Internet pidevalt ära kaob. Elaks siis kuskil Kapa-Kohilas, aga ei, isegi Tallinna kesklinnas ei ole stabiilset ühendust.

Aga homme tuleb pai onu Elionist ja organiseerib mulle "päris" Interneti :) Küll see saab olema hea ja mugav....

Mis siis veel... Olen igal vabal momendil jätkuvalt ninapidi Kudumise Zen raamatus - hirmus tahtmine on hakata sellest eesti keeles blogima, või hoopis Twitteris siristama (: Paneks põnevaimad read kirja, et iga kudumisfanaatik oma tegevusest teadlikumaks saaks ja mõistaks veelgi paremini, kui andev see tegevus meile kõigile on!

Ja Lõngabussi ideest on saanud midagi veel paremat ja praktilisemat. Sellest rohkem juttu septembris, kui uued lõngad kohal :P Kuid mis on kindel, on see, et ka mitte-Tallinlastel avaneb võimalus Lõngamaania valiku ja Garnstudio lõngadega lähemalt tutvuda!

Kuna on olnud ääretult kiired päevad viimasel ajal, ei ole mul kudumise koha pealt suurt midagi raporteerida, tegemisel on üks lillat värvi looming, DROPS Cotton Light lõngast, mis on üle ootuste mõnus kududa - tiheda keeruga, parajalt paks, väga pehme ja üldse meenutab see rohkem villast kui puuvillast lõnga. Seda parem, kuna tegemist on vestiga, siis hoiab ehk selja soojemana järjest läheneval sügisel, kui tavaline puuvillane lõng seda teinud oleks?






Here I am, moaning again :( My Internet connection (through an adapter attached to my laptop) has been very unstable and I am sick of it!

Luckily I will have visit by a guy from a company providing Internet, phone connection and digital tv, tomorrow morning and he is supposed to eliminate the problem I am having now. It will be nice with a stable Internet connection, and channels in my TV :D

Otherwise I am having a very busy life as usual, but the few quite moments (when I am not sleeping) I spend reading the book I mentioned in my last blog - "Zen of Knitting ". It is a very interesting book and I would love to share the wisdom I am gathering from there. Maybe I should blog or even Twitter about it in estonian language? All I want is to share the most important and giving lines/ideas, so that all the other knitters in Estonia also would become aware of how much this activity of knitting actually gives us!

I have not had much time to dedicate to my own knitting projects during the week that have passed. Though I am working a little bit on a vest. I am knitting it using purple DROPS Cotton Light yarn - it is surprisingly nice to work with! So soft, of a perfect thickness, reminds merino wool to me. So hopefully it will have a similar effect when I am going to wear it, as well :) It is very chilly to sit and solve the customers cases at work cos I have an air conditioner blowing directly on me. This vest should keep my back and shoulders warm (:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar