ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

pühapäev, 1. august 2010

LINNUMAANIA


Mul on tõeline linnumaania peal ja tegelen neil päevilt usinasti heegeldamisega (selle projekti tarbeks õppisin vajalikud võtted ära!)
Pealtnäha võiks arvata, et eks see üks lihtne ja kiiresti valmiv asjake ole, aga tõde on, et jah lihtne on see küll, kuid päris ultrakiiresti see asi nüüd ka ei lähe.
Keha tuleb kiiresti - ja mõnuga, kuna selle jaoks värvide kokkusobitamine ja heegeltöö on puhas nauding. Siis aga tuleb valmistada nokk ja tiivakesed, need kõlge õmmelda, õmmelda tuleb ka silmakesed ja jalad ja riputusnöör kinnitada. Iga kord seisin aga dilemma ees, et ok mis värv nüüd? Kasutasin DROPS Safran puuvillast lõnga ja heegelnõela nr 3, kuid kindlasti proovin ka jämedama lõngaga.

Esimene siuts on siiski valmis ja supsab pisikesse kingikotikesse sõbranna koju rõõmu viima!

Selle linnu valmistamise õpetuse leiad Attic24 blogi värvikirevatest avarustest! Otsi ja naudi kõike teele ette jäävat!!!

5 kommentaari:

  1. minulgi sealt saadud idee ootab juba pikemat aega teostamist, näis millal teostuseni jõuan. Värvid on väga ilusad sul valitud

    VastaKustuta
  2. Aitäh kiituse eest! Jah, tema blogi sisse võib ära uppuda, väga palju mõnusat lugemist ja ilusaid töid on. Eriti tore on muidugi see, et ta lahkelt jagab ka õpetusi välja, puust ja punased.

    VastaKustuta
  3. what a funny idea :)
    Jen

    VastaKustuta