ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

neljapäev, 24. veebruar 2011

UUS MUSTRIKATALOOG KOHE KASUTUSES


Asusin kohe asja kallale :) Mul oli juba mitu aastat südamel vajalik ponchotaoline asi kevad-sügisjakile, ning kuidagi ei suutnud leida ei poest, ei kudumismustrite seast midagi, mis sinna hästi oleks sobinud. Mõtlesin siis, et ehk muster Charity minu uues Kim Hargreaves kataloogis Amber sobiks selleks.
Kuna mul Rowan Big Wool lõnga kuskilt võtta ei olnud, tegin katset DROPS Polaris lõngaga. Lõpptulemus on ok. Jah, ok ja mitte täpselt see, mida tahtsin, hmm. Eks näis, äkki pean sellega lihtsalt harjuma. Põhiülesanne on täidetud - valmis looming kaitseb õlgu ja ülaselga jaheda eest, ning hoiab ka rinnaesise sooja. Mugav on ta ja sobib tooni poolest mu jakiga.

Kokku kulus 3,5 tokki DROPS Polaris lõnga ja kasutasin vardaid 10mm ja 12mm.



Olen siiski seda meelt, et väga paljude mustrite juures tasuks kasutada originaallõnga - Rowani juures Rowanit ning Garnstudio mustrite puhul DROPS lõnga.

Vahepeal tegin oma vennale ühed randmesoojendajad, et ta oma kindakobakatega autot juhtima ei peaks, mis "tegelikult üldse soojas ei hoia", nagu ta ise ütles.... Kasutasin DROPS Andes Royal Blue lõnga ja nr 7 vardaid.



Lõin 31 silmust ja kudusin 1pp/1ph soonikut edasi-tagasi. Pöidla tegin kiiluga ja selle kohalt kudusin jälle kokku, jätkates veel mõni cm soonikut. Lõpuks õmblesin ääred kokku.



DROPS Andes veel Lõngamaania hingekirjas ei ole, kuna seda on lihtsalt liiga vähe, kuid uuest nädalast hakkab Lõngamaania jälle ettetellimusi vastu võtma, et peatselt uus suurtellimus sisse anda, siis tellime kindlasti ka mitut tooni Andest sisse - see on lihtsalt nii hea kudumismatejal, rääkimata koostisest: alpaka ja lambavilla segu! Kuigi kevad ei oleenam mägede taga, annab sooja ilma ja kuiva mätast veel kuid oodata ja selline soe lõngasort on hädavajalik.

3 kommentaari:

  1. Pildi järgi ei ütleks küll, et sel esimesel kudumil midagi viga oleks, ilusti kootud ja sobib jakiga kokku.
    Oo, Andese tulekut ootan küll, olen Usa lehel juba ammu vesistanud, aga seni pole raatsinud osta.

    VastaKustuta
  2. Nõustun Monikaga, ei leia mingit viga ja sobib kenasti Sulle!

    VastaKustuta