ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

esmaspäev, 18. juuni 2012

Roosamaania Koigu ning kottide näol

Sain oma Koigu kaks tokikest ära proovitud, peale pikka mõttepausi otsustasin lapsele suveks väikse gardigani teha ning kahest visist tuli täpselt välja ka. Aa ei, alla kudusin siiski DROPS BabyAlpaca Silk (Käsitööjaama on suur laar uut lõnga koheselt saabumas) lõngaga mõned cm-d ning üles äärde heegeldasin kandi sama lõngaga. Ülemine äär tuli liiga lai pealegi, traageldasin elastikniidi sisse.

Kudusin kampsu raglaanis, lihtne ja kiire. Koigu meriino on selline tiheda keeruga lõng, mis ei vedruta absoluutselt, kudumisel tundus natuke liiga ümmargune see niit. Kuid valmis asi - oooooo supersiidine, langeva tekstuuriga ja üldse igati väärt oma soolasepoolset hinda - Kopenhaagenis oli 99 DKK ehk 14,5 euri 50gr viht.
Lõnga toon: KPPPM P219
Varras 3,5.
Mu diivake ei olnud poseerimismeeleolus, kuid siit näeb ära vähemalt lõnga :)



Hetkel on käsil järjekordse pooliku projekti lõpetamine, alustasin ühte kampsute jälle lapsele oktoobris, õnneks suure kasvuvaruga ning eile tegin ühe jutiga esihõlmad lisaks olemasolevale tagatükile. Mida rohkem ei ole, on seesama lõng - DROPS Merino Extra Fine - üks mu vaieldamatuid lemmikuid! ehk et täna teeme Kopenhaageni lõngapoodidele tiiru peale, et leida sobv kontrasttoon varrukate ning revääride ja krae jaoks.

Siin pildil on üks hõlm alles ootel, terve tokk superhead meriinot ootel, kõige enam aga kiitleksin selle Namaste Oh Snap! koti üle, mis on viimased pool aastat mu projektide lojaalne pakend olnud.Hoiab asjad ilusti paigas, ning on piisavalt läbipaistev, et lasta kudumil end meede tuletada :) Seesolev roosa toos on Namaste Buddy Case, mille mõlemad seind on seestpoolt magneetilised, hoides mu metallist käärid, sukanõela jms "laes", samal ajal kui mõõdulint, silmusemärkijad ja muud pudinad põhjas on. Ägeeee, ma olen ise väga rahul.


3 kommentaari:

  1. You are such a clever and creative mum Veronika. That is a gorgeous top and gorgeous yarn. Beautiful pictures.Jen :)

    VastaKustuta
  2. Väga ilus kardigan, lõng ikka imearmas ;)
    Karin

    VastaKustuta
  3. Nii armas, isegi, kui püüab pisut pahur olla, lapsed on ikka võrratud. Huvitav lõng, just sellisele tirtsukesele õige.

    VastaKustuta