ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

laupäev, 3. juuli 2010

AVATUD UKSED

Lõngamaania lõngapood hoiab uksed avatud!

Aitäh teile, kes sel nädalavahetusel meid külastasid - ning teretulemast järgmiselgi nädalavahetusel!

Nimelt saab tulla ka järgmisel nädalavahetusel, ehk siis 10.-dal ja 11.-dal juulil kell 11-16.00 Tallinnas Pärnu mnt 444 ning kohapeal osta kõiki netipoes leiduvaid tooteid kaasa veelgi soodsamalt - st kõik, absoluutselt kõik kaubad 35% odavamalt!

Kas teate, palju siis Garnstudio suurepärane Kid-Silk maksab? Või imepehme http://longamaania.novus.ee/category/ekstrafine/lang/et/, mida just nüüd tasub sügiseks valmis varuda.
Meie imeluksuslik Baby Merino tasub kindlasti proovimist, uskuge mind. Ja Delight, millele on Garnstudio uues kataloogis palju imeilusaid tasuta mustreid!

Mul veel järgi ka eelmiste hooaegade DROPS katalooge, mida on võimalik tasuta kaasa võtta - internetist on hea vaadata, aga paberilt veelgi parem.
PS kui sa enne kella 16 tulla ei saa, on võimalus enne seda kellaaega ette helistada ja anda hilisemast tulekust teada!!! Minul poloe midagi selle vastu, et kohal olla ja lõngatokikesed headele uutele omanikele kaasa panna, või neid lihtsalt soovijatele näidata :)

2 kommentaari:

  1. I don't understand what is written in this post but that doesn't matter- I just wanted to say cool new format. Looks great and refreshing.
    Jen :D

    VastaKustuta
  2. Thank you Jen!! Yes I am working on making my life and everything around it simpler and purer:) Here is right now very much buzzzzzziness talk, but I have a plan to make my own doings more visible again - and understandable for you! :P So good to hear from you! How's your knitting going?

    VastaKustuta