ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

reede, 16. juuli 2010

VAID KOLM PROJEKTI KORRAGA!

Mida teha, kui ise oled ainult üks, aga ideid ja tegemisi ja soove on palju? Vot siis tuleb oma elu süstematiseerida ja oma tegemiste nimekirjad tähtajaliseks teha (:

Tahaksin nii väga teha omale kenasid kudumeid, lapsele toredaid ja värvilisi riideid, ning koduski on vaja nii tarbe- kui iluasjakesi... OSTMA ma nüüd küll midagi, millel vähegi lõngaga pistmist, ei hakka! :P

Seega otsustasin teha nii: Kuna ma armastan seda, kui saan erinevate projektidega samal ajal tegeleda, luban endale korraga siiski vaid kolme projekti pidada- üks mulle, üks lapsele ja üks kodule.

Õnneks on minu Vogue tanktopi projekt seoses OMAklubi käsitööfoorumiga tähtajaline, siis tuleks ka teised selleks teha. Kasutan DROPS Muskat lõnga, koon sellest esimest korda, väga mõnus lõng on. Läigib ja puha. Lapse kampsu pean valmis saama...... septembri lõpuks! Olgem reaalsed, eksole :) Jepp, alustasin aprillis... kuid vahepeal sai kolitud teise riiki, alustatud uues töökohas - ning koon seda varrastega nr 2.00 ja 2.50.. Vabandusi jätkub! Lõngaks on DROPS Baby Merino, super lõng reljeefse mustri jaoks! Kodu omaga ei ole veel alustanud, kuid ammutan veel inspiratsiooni Attic24 fantastilisest blogist ja siis sõrmekesed tööle! Tahaks kasutada Lõngamaania Safrani värvivalikust puuvilla . Oleks vaja hoiutopsikesi vannituppa vatipatjade ja juukseklambrite jms jaoks.
Väga mõnus on tegelikult oma pooltühja korterit sedasi omaenda kätetööga kaunistada. Mööblit mul suurt midagi veel ei ole, rahalaev pole ikka veel maabunud ja ega mul pole aega ka kuskil mööblit otsimas käia ka. saaks töö juures see väljaõppe aeg läbi, siis on ehk endalgi energiat rohkem.

Otsi kokku tõmmates, siin lubades seon end nende tähtajalise projektide lõpetamisega septembriks (ja lisaks koduasjad):
PS bolero on veel vaid viimistleda vaja







Lõngamaaniaga seoses tegelen projktide paberile panemisega, et kallitel Lõngamaania sõpradel suve teisel poolel ja sügisel kindlasti igav ei hakkaks :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar