ÜKS TÄITSA TAVALINE KÄSITÖÖBLOGI

teisipäev, 13. juuli 2010

SUVEKUUMUS JA PUUVILL JA LÕNGABUSSIIDEE

Paistab, et mu manitsemisest oli ikka kasu :) Pühapäeval käis mul Avatud Uste päeval terve hulk huvilisi, ning kergendasid ma nüüdse kahe õhtu tööd lõngade kolimisega kesklinna. Need asuvad nüüd mõnusas Uue Maailma linnaosas, kuhu igal Tallinlasel ülilihtne tulla on. Tagasiside on olnud väga armas, lõngaarmastajad on rahul olnud sellega, et DROPS lõngasid reaalselt ka katsuma sai tulla - nüüdki on juba mitu "erasessiooni" kirja pandud :)
Arutasime siin juba, et tee või Lõngabuss ja käruta terve Eesti läbi, et ka mujalt pärit DROPSi lojaalsed sõbrad saaksid siiani veel proovimata sorte käega katsuda.
Kui tõsiseid huvilisi on, andke kindlasti mulle teada - see idee ei ole ju sugugi utoopiline!!!

Plaanides mõlguvad ka juba mõtted sügisese suurtellimuse suhtes. Piisava hulga huviliste korral saab teha järjekordse suuuuurtellimuse - teeks jälle 100 kg ära???!!! Jälle - andke aga julgelt tagasisidet!!!!

Garnstudiol on väga hea meel selle üle, et Eestis nende lõngasid ja mustreid nii väga armastatakse ja nad toetavad Lõngamaania tegemisi 100%. Kahjuks seekord nad veel ei saa eestikeelset paberkataloogi välja anda, kuid proovin sügise jooksul hunniku inglisekeelseid hankida. Nagu mu seekordsed külastajadki kogesid, on paberil mustrid ja mudelite pildid veel etemad, kui Internetis, seega on need kataloogid kindlasti väärt investeering.




Hetkel käib mu pilk järjest enam arvuti ja pooleli oleva kudumistöö vahet, viimane tirib nagu magnetiga.... Peale seda on veel üks gigailus topp plaanis, samuti Voguest - ma igaks juhuks kohe pilti ei pane, kuna ei tea, kas hammas sellele ikka peale hakkab.. Sinna läheb omajagu DROPS Safrani jääke, kah mõnus suvine särgike. Ja siis tuleb endale üks ilus valge sall välja mõelda, sest mulle naeratas blogiloosiõnn! Mdm-Beadalot loosis välja imeilusa prossi, millele mul hetkel väärilist salli-riideeset ei ole. Kui ei ole, tuleb teha! Enne sügist see küll vaevalt valmib?! Seega tasub mu teiste blogides piilumas käimine ära :D Piilun natuke veel ja siis koon tsipa. Rääkimiseni!!! Saadan peagi uudiskirjaga meeldivaid uudiseid ;) Kui sa ei ole Lõngamaania uudiskirjaga ikka veel liitunud, on seda aeg teha SIIN!

VIIMASEKS; KUID SAMA TÄHTSANA tuletan meelde, et SUURED ALLAHINDLUSED kestavad veel vaid loetud päevad:

Kuna Lõngamaanias lõngapoes on tulemas suuremad struktuurimuutused - MÜÜME LAO TÜHJAKS! Juulikuu esimese kolme nädala jooksul - st kuni 21. juuli, on peaaegu kõik tooted tugevalt alla hinnatud - 15%, 20% ja 30%!

Juuresolev pilt on inspiratsiooniks meie kuumal suvel - mustri leiad SIIT

5 kommentaari:

  1. Jätsin enda avates enne ka kommentaari aga vist siis siiski mitte - kuumus nohhh:)))

    Et siis, mida mida tähendab Uue Maailma linnajaos? Kas kuskil kesklinnas on võimalik ka tulla lõnga vaatama? Ja kui on siis mis kellaaegadel ja päevadel? :))))

    VastaKustuta
  2. Uue Maailma piirkond asub Tallinnas Vineeri peatuse juures, Luha tänava ja Uue Maailma tänava ümbruses. Lõngamaania kodukontor asubki Uue Maailma tänaval. Sügisest on uksed regulaarselt kord nädala-kahe jooksul avatud ja huvilised saavad tulla lõngadega lähemalt tutvuma - ning muud põhjused küllatulekuks saavad välja kuulutatud- annan kindlasti vastavat infot välja, kui see aeg läheneb! Erivajadusel saab aga ka "eraviisidi" kokku leppida mõneks õhtupoolikuks ka suvel (:

    VastaKustuta
  3. Veronika, lõngabussi idee on väga super :) Kindlasti ootaks seda Pärnusse, mina kui pidev tellija oleksin kohe suur-suur huviline!!!!

    VastaKustuta
  4. Lahe! Aga veel- kas enne vöi peale suvelöpu suurtellimist? Enne oleks hea, kuna siis on lihtsam tellimuseks löngasid valida; Pärast oleks ka hea, siis oleks mul palju rohkem, mida näidata... Hetkel näiteks Nepal ja Puddel täiesti puuduvad..
    Vöi enne JA pärast? :D

    VastaKustuta
  5. Hmm, nüüd panid mind mõtlema ... Äkki siis kui lõngavalik suurem on ... Kidsilk, Safran, Cotton Viscose ja Fabel on juba osaliselt nähtud (loe: tellitud). Suurema valikuga oleks ilmselt mõtekas Lõngabussireis ette võtta :) Igal juhul on see väga armas, et mõtlesid välja vahva Lõngabussi idee!!!!

    VastaKustuta